X
تبلیغات
هنرکده روبان صورتی - تالار گفتمان هنری - طرز تهیه ی نان خامه ای.


هنرکده روبان صورتی - تالار گفتمان هنری

هنرهای دستی، روبان دوزی، طراحی دکوراسیون، مدل لباس، شمع سازی، جعبه کادویی، آشپزی، گلسازی، تزیینات،



مواد لازم براي خمير:

آب: 1 پيمانه
کره: 100 گرم
نمک: 1 پنسه (مقداري که ميان دو انگشت جا بگيرد)
آرد: 150 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
مواد لازم براي داخل شيريني:
خامه: 500 گرم
پودر قند: 5 قاشق سوپخوري
وانيل: 1/8 قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

دو عدد سيني شيريني پزي را چرب کنيد.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 180 درجهء سانتيگراد گرم کنيد.
قابلمه اي را روي حرارت بگذاريد وآب، کره ونمک را درآن بريزيد. وقتي مواد جوش آمد وکرم کاملاً آب شد، آرد را يکباره در آن بريزيد وسريع و مرتب هم بزنيد. وقتي خمير به شکل گلوله درآمد و از قابلمه جدا شد قابلمه را از روي حرارت برداريد وبدون حرارت، به هم زدن ادامه دهيد.
پس از يک دقيقه اولين تخم مرغ را اضافه کنيد و همچنان مواد را به شدت هم بزنيد وقتي تخم مرغ اول کاملاً جذب مايه شد، تخم مرغ بعدي را اضافه کنيد و هم زدن سريع را ادامه دهيد و به همين ترتيب يکي يکي تخم مرغ ها را بيفزاييد وهم بزنيد تا تمام شود.
مقداري از خمير را دريک قيف شيريني پزي که قطر دهانه ماسوره آن 6 تا 7 ميليمتر باشد، بريزيد و خمير را به شکل سر و گردن قو در سيني بريزيد.
سيني را 12 تا 15 دقيقه روي طبقه وسط فر بگذاريد. وقتي قوها طلايي شدند ،سيني را از فر بيرون بياوريد و اجازه دهيد، سرد شوند .
درجه حرارت فر را به 400 درجه فارنهايت يا 205 درجه سانتيگراد برسانيد.
بقيه خمير را دريک قيف شيريني پزي که قطر دهانه ماسوره آن يک ونيم سانتيمتر است بريزيد و در سيني دوم با فاصله و دور از هم گلوله هايي ازخمير به شکل بيضي بريزيد و سيني را 20 دقيقه روي طبقه وسط فر بگذاريد تاخمير کاملاً پف کند وطلايي شود.
سپس فر را خاموش کنيد و درآن را باز کنيد و اجازه دهيد سيني 5 دقيقه در فر خاموش بماند.
بعد سيني را از فر بيرون بياوريد و پس از سردشدن با کارد تيز قسمت روي نان ها را برداريد وآن را با قيچي از وسط دو نمي کنيد تا به شکل بال قو درآيد.
خامه را در کاسه اي بريزيد و آن را روي ظرف پر از يخ بگذاريد.
بعد خامه را با همزن برقي خوب بزنيد.
سپس پودرقند و وانيل را اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا خامه فرم بگيرد.
پس از فرم گرفتن، ديگر خامه را نز

مواد لازم براي خمير:

آب: 1 پيمانه
کره: 100 گرم
نمک: 1 پنسه (مقداري که ميان دو انگشت جا بگيرد)
آرد: 150 گرم
تخم مرغ: 4 عدد
مواد لازم براي داخل شيريني:
خامه: 500 گرم
پودر قند: 5 قاشق سوپخوري
وانيل: 1/8 قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

دو عدد سيني شيريني پزي را چرب کنيد.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 180 درجهء سانتيگراد گرم کنيد.
قابلمه اي را روي حرارت بگذاريد وآب، کره ونمک را درآن بريزيد. وقتي مواد جوش آمد وکرم کاملاً آب شد، آرد را يکباره در آن بريزيد وسريع و مرتب هم بزنيد. وقتي خمير به شکل گلوله درآمد و از قابلمه جدا شد قابلمه را از روي حرارت برداريد وبدون حرارت، به هم زدن ادامه دهيد.
پس از يک دقيقه اولين تخم مرغ را اضافه کنيد و همچنان مواد را به شدت هم بزنيد وقتي تخم مرغ اول کاملاً جذب مايه شد، تخم مرغ بعدي را اضافه کنيد و هم زدن سريع را ادامه دهيد و به همين ترتيب يکي يکي تخم مرغ ها را بيفزاييد وهم بزنيد تا تمام شود.
مقداري از خمير را دريک قيف شيريني پزي که قطر دهانه ماسوره آن 6 تا 7 ميليمتر باشد، بريزيد و خمير را به شکل سر و گردن قو در سيني بريزيد.
سيني را 12 تا 15 دقيقه روي طبقه وسط فر بگذاريد. وقتي قوها طلايي شدند ،سيني را از فر بيرون بياوريد و اجازه دهيد، سرد شوند .
درجه حرارت فر را به 400 درجه فارنهايت يا 205 درجه سانتيگراد برسانيد.
بقيه خمير را دريک قيف شيريني پزي که قطر دهانه ماسوره آن يک ونيم سانتيمتر است بريزيد و در سيني دوم با فاصله و دور از هم گلوله هايي ازخمير به شکل بيضي بريزيد و سيني را 20 دقيقه روي طبقه وسط فر بگذاريد تاخمير کاملاً پف کند وطلايي شود.
سپس فر را خاموش کنيد و درآن را باز کنيد و اجازه دهيد سيني 5 دقيقه در فر خاموش بماند.
بعد سيني را از فر بيرون بياوريد و پس از سردشدن با کارد تيز قسمت روي نان ها را برداريد وآن را با قيچي از وسط دو نمي کنيد تا به شکل بال قو درآيد.
خامه را در کاسه اي بريزيد و آن را روي ظرف پر از يخ بگذاريد.
بعد خامه را با همزن برقي خوب بزنيد.
سپس پودرقند و وانيل را اضافه کنيد و به هم زدن ادامه دهيد تا خامه فرم بگيرد.
پس از فرم گرفتن، ديگر خامه را نزنيد، چون تبديل به کره مي شود.
درون نان ها را با خامه پر کنيد .بال ها رابه شکل تزيين درجاي مناسب در بدن قو روي خامه بگذاريد و گردن قو را درون خامه فرو کنيد.
بايد شيريني ها را تا هنگام مصرف در يخچال نگهداري کنيد.نيد، چون تبديل به کره مي شود.
درون نان ها را با خامه پر کنيد .بال ها رابه شکل تزيين درجاي مناسب در بدن قو روي خامه بگذاريد و گردن قو را درون خامه فرو کنيد.
بايد شيريني ها را تا هنگام مصرف در يخچال نگهداري کنيد.

برچسب‌ها: آموزش, کیک و شرینی پزی و دسر
تاريخ یکشنبه بیست و هشتم خرداد 1391سـاعت 14:18 نويسنده نـرگـس| |
i413141_11.gif (242×58)
Design:ســ ــتــ ــاره